Jacek Gierusyzński
Konstruktor HUS
(+48) 509 577 017
Równowaga w życiu jest dla mnie najważniejsza. Chodź jestem inżynierem budownictwa i chcę mieć wszystko przeliczone i zaplanowane, bywa że pracuję intuicyjnie i poddaję się fali działania. Warto trzymać się norm jednak z doświadczenia wiem, że nic nie zastąpi zdrowego rozsądku. Użyteczność rzeczy to podstawa, ale bez formy wszystko staje się nudne i jałowe.
W pracy staram się być możliwie efektywny a korespondencję piszę w punktach. Moją piętą achillesową jest małomówność- czasem coś dźwigam i po chwili dziwię się, że partner stoi w miejscu a przecież nie poprosiłem go: „Musimy to przenieść, pomożesz?”
Lubię tworzyć i naprawiać. Stale poszukuję lepszych rozwiązań. Interesuje mnie detal.
Poza pracą relaksuje mnie natura i podziwianie jej uroków wraz z żoną: kajaki, trekking po górach czy lesie, odkrywanie nowych miejsc, obserwowanie świata i zasad jakie nim rządzą. Staram się dostrzegać różne kąty spojrzenia na życie i wyciągać z tego wnioski na przyszłą drogę.
Do HUS wnoszę:
-
Doświadczenie zdobyte przy kompleksowym prowadzeniu budów, zarówno te menadżerskie dotyczące m.in. „know-how” procesu inwestycyjnego, jak również cierpliwe tworzenie umów i zamówień, kończąc na dobieraniu wkrętów i branie się za wkrętarkę.
-
Wiedzę zdobytą przy poznawaniu świata: kulturową, społeczną, materiałową, techniczną i tą niematerialną, którą ciężko opisać.
Pisałem, że lubię punkty?
Retail swedish food concept
Wnętrze, które działa na wszystkie zmysły. Naturalne materiały, formy inspirowane skandynawską naturą, dźwięki, światło, smaki, zapachy. Wszystko po to, aby przenieść Cię prosto do Szwecji.
Neuro retail.
SWEDISH FOOD CONCEPT:
Projekt:
obiekt komercyjny, wnętrza
Realizacja:
2021
Powierzchnia użytkowa:
172 m2
Lokalizacja:
Warszawa Wola
Inwestor:
IKEA
Zespół projektowy:
Sylwia Gieruszyńska, Marta Sacha, Adam Musielak





